Kleine Vaantjes & Erelinten

Onderstaand vindt u onze collectie vaantjes welke bedrukt worden met tekst en afbeelding naar uw keuze.
Let wel op dat indien u een eigen logo wenst u product ''Eigen logo opdruk'' mee bestelt, u vindt dit product onderaan deze pagina!

Het clicheboek met daarin alle beschikbare (sport)afbeeldingen welke u kosteloos kunt laten meedrukken vindt u via onderstaande link. https://pageflip.online/p5706clicheboek/

Vragen over het bestellen? Kunt u niet vinden wat u zoekt? Een op maat gemaakte offerte ontvangen? Onze klanten service staat voor u klaar! U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 167 560 700 of per email via info@sportprijzentotaal.nl

Vaantje / Erelint Satijn (18 x 5 cm)

.Vaantje / Erelint Moiré (18 x 5 cm)

Bedrukte boekenlegger / vaantjes Satijn (18 x 5 cm)

Eigen logo opdruk

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om de prestaties van spelers te erkennen en te vieren, dan zijn vaantjes een geweldige optie. Vaantjes zijn kleine, kleurrijke stoffen erelinten die je kan personaliseren met de naam van jouw toepassing en andere relevante informatie. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor ze een geweldig aandenken zijn aan een sportevenement of wedstrijd.

Als je op zoek bent naar goedkope vaantjes, is Sportprijzentotaal.nl de 'place to shop' voor jou. We drukken jaarlijks tienduizenden vaantjes voor onze klanten en vinden het belangrijk om kwalitatieve producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs. We hebben verschillende soorten bedrukte vaantjes en erelinten in ons aanbod zodat je deze altijd met elkaar kunt vergelijken om te zien welk type vaantje of erelint het beste bij jouw budget past.

Een ander voordeel van vaantjes kopen is dat ze in grote hoeveelheden kunnen worden geproduceerd, waardoor je ze kan bestellen voor een zeer scherpe prijs. Dit maakt ze een geweldige keuze voor sportclubs, scholen en andere organisaties die op zoek zijn naar een betaalbare manier om de prestaties van spelers te erkennen en te vieren.

Oftewel, als je op zoek bent naar een betaalbare manier om de prestaties van spelers te erkennen en te vieren, dan zijn vaantjes een geweldige optie. Door een type vaantje uit te kiezen, de gewenste tekst, afbeelding en/of andere personalisatie wensen door te geven, kan je bij ons vaantjes vinden die passen bij jouw budget en behoeften.