Graveerplaatjes

Bent u al in het bezit van sportprijzen of zoekt u een losse graveerplaat voor uw wisselbeker?
Sportprijzentotaal levert ook losse graveerplaatjes, uiteraard tegen de allerlaagste prijs en zeer snel in huis!

LET OP! Sportprijzentotaal.nl levert al haar artikelen kant en klaar inclusief graveerplaatje en graveren, indien u deze artikelen besteld heeft u geen losse graveerplaat meer nodig!

De prijs van de graveerplaten is inclusief:

Graveerplaat 50 x 15 mm - F100

Graveerplaat 40 x 15 mm - F150

Graveerplaat 49 x 18 mm - F151

Graveerplaat 49 x 18 mm - F200

Graveerplaat 62 x 25 mm - F152

Graveerplaat 62 x 25 mm - F201

Graveerplaat 73 x 27 mm - F153

Graveerplaat 73 x 27 mm - F202

Graveerplaat 73 x 27 mm - F400

Graveerplaat 95 x 33 mm - F401

Kunststof tekstplaatje met lasergravering P3

Onze producten elders goedkoper gezien? Laat het ons weten en wij passen de prijs voor u aan!


Gegraveerde graveerplaatjes zijn een veelzijdig en duurzaam product dat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als personalisatie middel op beelden, bokalen, wisselbekers en awards maar hebben vanzelfsprekend een veel bredere inzetbaarheid. 

Het proces van het maken van gegraveerde graveerplaatjes begint met het selecteren van het materiaal waaruit de plaatjes worden gemaakt. Je hebt bij ons de keuze uit aluminium en kunststof graveerplaten. Vervolgens wordt de door jou gewenste tekst die op het plaatje moet worden gegraveerd, ingesteld en gegraveerd met behulp van een laser- of een graveermachine.

Gegraveerde graveerplaatjes zijn relatief goedkoop en gemakkelijk online te bestellen. Sportprijzentotaal.nl is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde graveerplaatjes.

In het kort, gegraveerde graveerplaatjes zijn een veelzijdig en duurzaam product dat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals sportprijzen en kunstwerken. Door het selecteren van het juiste materiaal, het invoeren van de gewenste tekst en het graveren van het plaatje met behulp van een laser of mechanische graveermachine, kunnen gepersonaliseerde graveerplaatjes worden gemaakt die lang meegaan en geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen en omstandigheden.