Vanen & Erelinten

Ook voor uw vanen & erelinten bent u bij Sportprijzentotaal.nl aan het goede adres.
Wij leveren een groot assortiment erelinten in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Geinteresseerd? Neem voor meer informatie en de laagste prijs contact op met onze klantenservice.

Maak onderstaand uw keuze en bekijk onze collectie erelinten en vaantjes :

Onze producten elders goedkoper gezien? Laat het ons weten en wij passen de prijs voor u aan!


Het bestellen van bedrukte vaantjes en erelinten is een geweldige manier om een evenement te personaliseren en deelnemers te belonen. Het proces van het bestellen van bedrukte vaantjes en erelinten is relatief eenvoudig en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw evenement.

Allereerst moet je bepalen welk type vaantje of erelint je wilt bestellen en welke afbeelding of tekst erop moet worden afgedrukt. Bedrukte vaantjes en erelinten kunnen worden aangepast met alles, van de naam van het evenement tot het logo van de sponsor.

Ten tweede moet je bepalen hoeveel vaantjes of erelinten je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers aan het evenement en tevens profiteer je bij grotere aantallen van lagere staffelprijzen.

Ten derde moet je bepalen wat je budget is. Bedrukte vaantjes en erelinten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van het materiaal en de grootte.

Tot slot moet je bepalen waar je de vaantjes of erelinten wilt bestellen. Sportprijzentotaal.nl is al meer dan 10 jaar online marktleider als het gaat om het bestellen van vaantjes, erelinten, medailles, bokalen en andere sportprijzen. Met duizenden klanten per jaar kunnen we ons met een gerust hart een betrouwbare leverancier noemen die hoogwaardige producten levert en op tijd kan leveren.

Met andere woorden, door te bepalen welk type vaantje of erelint je wilt bestellen, hoeveel je nodig hebt en wat je budget is, kun je bedrukte vaantjes en erelinten goedkoop bestellen die perfect passen bij jouw evenement en deelnemers zullen eren en belonen voor hun inzet en/of deelname.