Betaalmethoden

Veilig online betalen

 

Een compleet overzicht van de betaalmogelijkheden bij Sportprijzentotaal.nl

iDEAL
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, KNAB, ASN of SNS Bank dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen in Nederland. U betaalt via de bekende internetbankieren interface of app van uw bank. Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact is in België de nummer 1 op het gebied van online transancties. Bancontact zorgt ervoor dat het te betalen bedrag wordt verplaatst van de rekening van een betaler naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die de kaart heeft uitgegeven, voor een webshop via de leverancier van de online betaalmethode. Ook vanuit Belgie besteld u dus veilig en snel uw bokalen en medailles bij Sportprijzentotaal.nl

Vooruit per bank
U kunt ervoor kiezen om uw sportprijzen bestelling via een overschrijving over te maken aan Sportprijzentotaal.nl. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd.

Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij Sportprijzentotaal.nl wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren bij de verwerking van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging.

Om een veilige betaling te kunnen garanderen maakt Sportprijzentotaal gebruik van een beveiligde internetomgeving zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het ‘groene slotje' in je browser.

 

Rekeninginformatie Sportprijzentotaal.nl
Voor binnenlandse betalingen kunt u gebruik maken van ons Rabobank IBAN rekeningnummer.
IBAN: NL56 RABO 0115 1857 71
Vestigingplaats: Steenbergen
Onder vermelding van uw bestelnummer en/of factuurnummer.

Voor internationale betalingen kunt u gebruik maken van ons IBAN Rabobank rekeningnummer.
IBAN: NL56 RABO 0115 1857 71
BIC: RABONL2U
Vestigingsplaats: Steenbergen
Onder vermelding van uw bestelnummer.

Showroom & sportprijzenwinkel betaalmogelijkheden:

Contant
Wanneer u uw bestelling plaatst in onze winkel in Steenbergen dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling contant te betalen.

Pin
Naast de mogelijkheid om uw bestelling contant in onze winkel af te rekenen is het tevens mogelijk om bij ons uw bestelling per PIN af te rekenen. Dit geldt voor zowel alle Nederlandse als buitenlandse klanten die een pinpas bezitten met daarop het Maestro logo.

Betaal veilig met iDEAL

NEDERLAND

Betaal veilig met Bancontact

BELGIE

Alle betalingen lopen via betalingsprovider Pay.nl

VEILIG BETALEN