Retourneren & annuleren

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling, dan kunt u conform de wet "Verkoop op afstand", binnen 7 dagen uw bestelling retourneren zonder opgaaf van redenen.Stappenplan :

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappenplan zorgvuldig te doorlopen. Zo kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk afhandelen.

 1. Stuur uw ordernummer en reden van retournering per e-mail naar onze klantenservice;
 2. U ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek en instructies voor de retournering van uw bestelling, waaronder het retouradres;
 3. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van deze bevestiging retourneert u uw bestelling;
 4. Na ontvangst van uw geretourneerde bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging;
 5. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde bestelling storten wij het betaalde bedrag terug op het door u genoemde bankrekening nummer, de kosten voor het graveren worden hierop in mindering gebracht.

Voorwaarden :

 • De producten kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt.
 • U dient zelf de kosten van de te retourneren producten te betalen. Wij vergoeden géén verzendkosten en/of verpakkingskosten;
 • Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde producten worden niet afgenomen;
 • Indien u niet binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling op het afleveradres deze heeft geannuleerd middels een retourmail dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden;
 • Indien de te retourneren producten niet binnen 7 dagen, na ontvangst van het retouradres, in ons bezit zijn dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.
 • Ten alle tijden zullen de (indien gemaakte) graveerkosten in mindering worden gebracht op het te crediteren bedrag!