Medailles

Hier vindt u ons complete assortiment medailles, door eigen import vindt u bij Sportprijzentotaal.nl extra goedkope medailles. Uiteraard garanderen wij ook hierop de laagste prijsgarantie.

Medailles zijn verkrijgbaar in de volgende grootte (doorsnede) : 40 mm, 45 mm, 50 mm en 70 mm.

De prijs van de medailles is inclusief:

Bij de opties kunt u aangeven of u aanvullend een halslint wenst, halslinten zijn verkrijgbaar in 18 verschillende uitvoeringen en kleuren.

De medailles zijn gesorteerd op prijs, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog.

!

Mini medaille 32 mm - E240

Afmetingen: 32 x 32 mm
Uitvoering: Klein formaat ijzeren medaille nu voor een nog kleinere prijs! Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Voetbalmedaille Zilver SME023

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: NU OF NOOIT! IJzeren 45 mm voetbalmedaille in de kleur zilver voor een absolute dumpprijs! Leverbaar met gravering of bedrukking naar uw keuze. Nu extra snel leverbaar!  

Wedstrijd Medaille E241

Afmetingen: 40 x 40 mm
Uitvoering: IJzeren medaille met een diameter van 40 mm. De medaille wordt aan de voorzijde voorzien van een afslag welke u op de pagina 'afbeeldingen' kunt uitzoeken. De achterzijde van de medaille kan indien gewenst gegraveerd en/of bedrukt worden.

Budget Medaille E100

Afmetingen: 40 x 40 mm
Omschrijving: IJzeren medailles met een diameter van 40 mm. Nu extra voordelig te bestellen, kijk en vergelijk! Te bestellen in 3 verschillende kleuren.

IJzeren medaille GOUD - E242

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: Medaille gemaakt van ijzer met een diameter van 45mm. Medaille E242 is te bestellen in het goud nu voor een ongekende stuntprijs!

Prijspakker Medaille E104

Afmetingen: 40 x 40 mm
Omschrijving: Zamac medaille met een diameter van 40 mm. Een degelijke medaille voor een zeer lage prijs! De achterzijde van de medaille kan indien gewenst gegraveerd en/of bedrukt worden.

Budget Medaille E101

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: IJzeren 50 mm medaille voor een spotprijs! U kunt indien gewenst los een halslint erbij bestellen. De achterzijde van de medaille kan tevens gegraveerd en/of bedrukt worden.

Winnaars Medaille E274

Afmetingen: 40 x 40 mm
Omschrijving: Compact soort ijzeren medailles met een diameter van 4 cm. Een prachtige plak voor elke winnaar! Te verkrijgen in het goud, zilver en brons.

Medaille D10

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: IJzeren medaille nu voor een extreem lage prijs! Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Medaille IJzer E102

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Nieuw model 50 mm medaille welke verkrijgbaar is in 3 verschillende kleuren. De medailles kunnen aan de voorzijde worden voorzien van een afbeelding en aan de achterkant van een tekst naar keuze. Zie de productopties voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Zamac Medaille E105

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Zamac medaille E105 is leverbaar in het goud, zilver en brons. Deze medaille kan worden voorzien van 25mm afbeelding aan de voorzijde en bedrukte/gegraveerde tekst op de achterzijde.

Voetbal Medaille 2018 (ijzer)

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Nieuw model voetbalmedaille welke leverbaar is in de kleuren goud, zilver en brons. Nu extra goedkoop bij Sportprijzentotaal.nl!

IJzeren medaille E247

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Prijsknaller! IJzeren 50 mm medaille nu voor nog géén euro per stuk! Beschikbaar en te bestellen in het goud, zilver en brons.

Medaille Hardlopen / Marathon E1000

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Hardloop evenement? Sprint wedstrijd? Marathon gelopen? Dan kunnen deze nieuwe hardloopmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Judo / Vechtsport E1001

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Judo wedstrijd of kampioenschap? Dan kunnen deze nieuwe judomedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.