Medailles

Hier vindt u ons complete assortiment medailles, door eigen import vindt u bij Sportprijzentotaal.nl extra goedkope medailles. Uiteraard garanderen wij ook hierop de laagste prijsgarantie.

Medailles zijn verkrijgbaar in de volgende grootte (doorsnede) : 40 mm, 45 mm, 50 mm en 70 mm.

De prijs van de medailles is inclusief:

Bij de opties kunt u aangeven of u aanvullend een halslint wenst, halslinten zijn verkrijgbaar in 18 verschillende uitvoeringen en kleuren.

De medailles zijn gesorteerd op prijs, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog.

!

Mini medaille 32 mm - E240

Afmetingen: 32 x 32 mm
Uitvoering: Klein formaat ijzeren medaille nu voor een nog kleinere prijs! Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Wedstrijd Medaille E241

Afmetingen: 40 x 40 mm
Uitvoering: IJzeren medaille met een diameter van 40 mm. De medaille wordt aan de voorzijde voorzien van een afslag welke u op de pagina 'afbeeldingen' kunt uitzoeken. De achterzijde van de medaille kan indien gewenst gegraveerd en/of bedrukt worden.

Budget Medaille E101

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: IJzeren 50 mm medaille voor een spotprijs! U kunt indien gewenst los een halslint erbij bestellen. De achterzijde van de medaille kan tevens gegraveerd en/of bedrukt worden.

Voordeel Medaille E251

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: IJzeren medaille met een diameter van 50 mm. Een degelijke medaille voor een zeer lage prijs! De achterzijde van de medaille kan indien gewenst gegraveerd en/of bedrukt worden.

Medaille D10

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: IJzeren medaille nu voor een extreem lage prijs! Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Medaille IJzer E102

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Nieuw model 50 mm medaille welke verkrijgbaar is in 3 verschillende kleuren. De medailles kunnen aan de voorzijde worden voorzien van een afbeelding en aan de achterkant van een tekst naar keuze. Zie de productopties voor een overzicht van alle mogelijkheden.

IJzeren medaille E242

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: Medailles gemaakt van ijzer met een diameter van 45mm. Medaille E242 is te bestellen in het goud, zilver en brons.

Voetbal Medaille 2016/2017 (ijzer)

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Nieuw model voetbalmedaille welke leverbaar is in de kleuren goud, zilver en brons. Nu extra goedkoop bij Sportprijzentotaal.nl!

Medaille E238

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Nieuw model zamac medaille, leverbaar in het goud, zilver en brons. Prijstopper!

IJzeren medaille E247

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Prijsknaller! IJzeren 50 mm medaille nu voor nog géén euro per stuk! Beschikbaar en te bestellen in het goud, zilver en brons.

Medaille E224

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Glanzende medailles inzetbaar bij elk toernooi of evenement. De medailles worden geleverd met de afbeelding van de sport naar uw keuze en zijn leverbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Ster D70

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Mooi vormgegeven stalen medaille met een diameter van 45 mm en ster opdruk. In het midden van de medaille wordt de afslag/afbeelding van de sport naar uw keuze gemonteerd. Medaille Ster is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Judo Medaille E246

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: Judo toernooi of evenement? Met deze nieuwe judomedailles heeft u de juiste prijs in handen! Leverbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille E258

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Zeer populaire ronde medailles verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

IJzeren Voetbal Medaille E243

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: Einde van het voetbalseizoen in zicht? Vier nu de geweldige teamprestaties en geef uw spelers deze betaalbare voetbalmedaille!