VOETBALDEALS

De zomer komt er aan en dat betekent dat het voetbalseizoen van 2016/2017 weer ten einde loopt. Heeft u met uw voetbalteam weer een mooie prestatie geleverd of zijn jullie zelfs kampioen geworden? Geef uw spelers dan eens een leuk geschenk waardoor het seizoen echt onvergetelijk wordt afgesloten!

Sportprijzentotaal.nl heeft nu tijdelijk een ruime selectie speciaal geselecteerde #voetbaldeals welke te bestellen zijn tegen wonderbaarlijk lage prijzen. Profiteer snel want op = op!

!

Voetbalbeeld 'soccer ball' C146

Afmetingen: 22 cm hoog
Omschrijving: Schitterend voetbalbeeld gemaakt van resin. De ultieme prijs voor bijvoorbeeld een voetbaltoernooi of kampioenschap! NU TIJDELIJK -40% KORTING!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Voetbal Medaille 2016/2017 (ijzer)

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Nieuw model voetbalmedaille welke leverbaar is in de kleuren goud, zilver en brons. Nu extra goedkoop bij Sportprijzentotaal.nl!

IJzeren Voetbal Medaille E243

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: Einde van het voetbalseizoen in zicht? Vier nu de geweldige teamprestaties en geef uw spelers deze betaalbare voetbalmedaille!

XXL Voetbalmedaille E265

Afmetingen: 70 x 70 mm
Omschrijving: Groot formaat voetbalmedaille welke verkrijgbaar is in de kleuren brons, zilver en goud. Optioneel kunt u een bedrukte of gegraveerde tekst bijbestellen en een halslint in de kleuren naar uw keuze.

Voetbalprijs A600 (SEIZOENSKNALLER!)

Afmetingen: 100 t/m 140 mm
Omschrijving: Super aanbieding! Nieuw model resin voetbal standaards te bestellen in 3 verschillende formaten. Altijd een succes!

De prijs is inclusief graveerplaat en bedrukken.

Beker / Standaard Goud K16068-01 (2 VOORRADIG, OP=OP!)

Afmetingen: 11,0 cm hoog
Omschrijving: PRIJSPAKKER! Gouden prijzenbeker gemonteerd op marmeren voet. Deze trofee is 11 cm hoog en wordt geleverd met het gekozen (sport)embleem én de tekst naar uw keuze. Maandag tot en met vrijdag vóór 14.00 uur besteld = morgen al in huis!

De prijs is inclusief (sport)afbeelding, graveerplaat en bedrukken.

Beker / Standaard Zilver K16069-01 (2 VOORRADIG, OP=OP!)

Afmetingen: 11,0 cm hoog
Omschrijving: PRIJSPAKKER! Zilveren prijzenbeker gemonteerd op marmeren voet. Deze trofee is 11 cm hoog en wordt geleverd met het gekozen (sport)embleem én de tekst naar uw keuze. Maandag tot en met vrijdag vóór 14.00 uur besteld = morgen al in huis!

De prijs is inclusief (sport)afbeelding, graveerplaat en bedrukken.

Voetbalkampioen beeldje VE.801

Afmetingen: 100 mm hoog
Omschrijving: Geef het hele voetbalteam een prachtig aandenken aan het afgelopen seizoen met dit betaalbare resin voetbalbeeldje VE801! Nu tijdelijk extra voordelig te bestellen!

De prijs is inclusief tekstlabel en bedrukken.

Voetbalkampioen beeldje VE.806

Afmetingen: 100 mm hoog
Omschrijving: Geef het hele voetbalteam een prachtig aandenken aan het afgelopen seizoen met deze voordelig voetbalprijs! Nu tijdelijk extra voordelig te bestellen!

De prijs is inclusief tekstlabel en bedrukken.

Voetbalprijs voetbal + voetbalschoen

Afmetingen: 130 mm hoog
Omschrijving: Stevige kunststof standaards welke leverbaar zijn in het goud, zilver en brons. Een prachtig voetbalgeschenk!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Voetballer beeld C149

Afmetingen: 85 t/m 125 mm
Omschrijving: Seizoenstopper! Leuke goud met zilveren voetbalbeeldjes voor een lage prijs! Ideaal om als seizoensafsluiter te gebruiken.

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Voetbalstandaard goud / zilver / brons

Afmetingen: 130 mm hoog
Omschrijving: Uw voetbalteam een leuk cadeau geven om de competitie mee af te sluiten? Dan kunt u deze aanbieding niet laten liggen! Nu extra voordelig!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Kunststof Prijzenstandaard Voetbal in net

Afmetingen: 130 mm hoog
Omschrijving: Mooie voetbalprijzen welke u perfect kunt gebruiken bij een kampioenschap, voetbaltoernooi of als bedankje voor de goede inzet van de spelers! Leverbaar in het goud, zilver en brons.

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Voetbalkampioen beeldje VE.807

Afmetingen: 145 mm hoog
Omschrijving: Stevig en perfect afgewerkt beeldje met daarop een voetballer welke een omhaal maakt. De meest ideale prijs om het seizoen van uw voetbalkampioenen onvergetelijk af te sluiten! Nu tijdelijk extra scherp geprijsd!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Beker S140

Afmetingen: 16 t/m 21 cm
Omschrijving: Zilver met gouden serie sportprijzen verkrijgbaar voor een absolute bodemprijs! Prijs is per stuk.

De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding.