koningsdag-aanbiedingen-sportprijzen-prijzen-koningsdagmedailles

KONINGSDAG 2019

27 April is het tijd voor Koningsdag 2019!
Zoals altijd belooft het weer een feestelijke dag te worden met vele activiteiten en evenementen door het gehele land.

Speciaal voor de organisatoren en oranje verenigingen in Nederland komt Sportprijzentotaal.nl met de Koningsdag aanbiedingen. Extra korting op een aantal unieke Koningsdag medailles en speciaal geselecteerde Koningsspelen prijzen en bokalen, profiteer dus nu!

Onderstaande Koningsdag aanbiedingen zijn geldig tot en met vrijdag 26 april 2019.

!

Koningsdag Medaille 'Willem Alexander'

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Populaire en voordelige Koningsdag medaille van ijzer. Dit type Koningsdagmedailles hebben een diameter van 50 mm en zijn leverbaar in het goud, zilver en brons. Voorzien met de opdruk van Willem Alexander en optioneel te leveren met de tekst naar uw keuze.

Koningsdag Medaille 'Oranje Kroon'

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: De topper voor bijvoorbeeld een zeskamp en spelletjesmiddag tijdens Koningsdag! Deze oranje kroon medaille is gemaakt van ijzer en te leveren in een gouden, zilveren en bronzen uitvoering. Exclusief verkrijgbaar bij uw Koningsdag prijzen specialist Sportprijzentotaal.nl!

Koningsspelen Medaille - KS270

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Speciale Koningsspelen medaille van ijzer met een diameter van 5 cm. Geweldig om uit te reiken aan de deelnemers / winnaars van uw Koningsdag evenement. Leverbaar met het jaartal / datum naar uw keuze. 

Beker S146 (goud / zilver / brons)

Afmetingen: 15 cm hoog
Omschrijving: Welbekend beker design in 'open' uitvoering. Gemakkelijk te bestellen in het goud, zilver en brons.

De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding.

Bokaal goud - zilver - brons (A317)

Afmetingen: 35 cm hoog
Omschrijving: Prijstopper! Open model beker verkrijgbaar in de kleur goud, zilver en brons. Gemonteerd op zwart marmeren voet én uiteraard geleverd met de tekst naar uw keuze!

De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding.

Wisselbeker / Trofee S923

Afmetingen: 44 t/m 57 cm
Omschrijving: Serie grote wisselbekers welke voor talloze evenementen en toepassingen gebruikt kunnen worden. Deze zilveren wisselbekers met blauwe details zijn leverbaar in 3 verschillende formaten.

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Uniq bokaal zilver met rood - X193

40% KORTING! OP=OP!

Afmetingen: 43 cm hoog
Omschrijving: Speciaal design beker in de kleurcombinatie zilver met rood. De beker is bevestigd op een zwart marmeren voet en wordt geleverd inclusief de graveertekst naar uw keuze. 40% KORTING! OP=OP!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

[SPOED] Resin standaard / beeld FG521

50% KORTING! OP=OP!

Afmetingen: h170 b100
Omschrijving: Universeel resin beeld welke nu te bestellen is voor een ongekende bodemprijs! Per stuk verpakt en kan gepersonaliseerd worden naar uw eigen wens. Voor 14.00 uur besteld op werkdagen = de volgende dag in huis! Sportprijzen spoedservice, uniek bij Sportprijzentotaal.nl

De prijs is inclusief sportafbeelding, graveerplaat en graveren.

Resin Standaard A650.12 - Kinderen / Jeugd / Neutraal

Afmetingen: Hoogte : 100 mm
Omschrijving: Mooi afgewerkt standaardje gemaakt van resin inzetbaar bij talloze activiteiten. Dit neutrale beeldje is ook zeer leuk om als prijs te geven aan kinderen & junioren!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Wedstrijd Medaille E241

Afmetingen: 40 x 40 mm
Uitvoering: IJzeren medaille met een diameter van 40 mm. De medaille wordt aan de voorzijde voorzien van een afslag welke u op de pagina 'afbeeldingen' kunt uitzoeken. De achterzijde van de medaille kan indien gewenst gegraveerd en/of bedrukt worden.

Zilveren Beker S867-S872

Afmetingen: 38 t/m 46 cm
Omschrijving: Nieuw design zilveren bekers met vaste deksel. Te bestellen in 6 oplopende formaten. Ook zeer geschikt om als wisselbokaal te gebruiken.

De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding.

Confetti Shooter 30 cm (multicolor)

Kleurrijke confetti shooter gevuld met multicolor confetti. De confetti popper is 30 cm lang en schiet +/- 6 meter ver. Dé topper op elk knalfeest! Prijs per stuk.

Voetbalfakkels rood (2 stuks)

ATTENTIE!
Dit product kan alleen afgehaald worden in onze showroom en daarom niet online besteld worden!

Populaire rode stadionfakkels met zeer felle rode vlam en witte rook. Speciaal in het assortiment opgenomen voor voetballiefhebbers en kampioenswedstrijden! Geschikt voor gebruik in de avond als gebruik overdag. CE categorie 1 gekeurd dus het hele jaar legaal te koop en af te steken. Prijs per pakje van 2 stuks.